Loading...
Loading...
 
Origins Colombia
SMAK AV HØYLANDET
I de bratte stigningene og varierte klimaet i Sierra Nevada-fjellene bor etterkommerne av Tayrona-stammen. I dette hellige landet dyrkes denne unike økologiske kaffen i henhold til tradisjonelle skikker. Du vil elske den svært karakteristiske aromatiske signatur-smaken som avslører toner av ristet mandel, muskat og bygg.
Absolute Origins Colombia

RENT KREATIVT

Tayrona-stammen var rik på kunstnerisk kreativitet, og du kan føle den energien i denne rene og intense økologiske kaffen som kommer fra deres egne land. Er du klar for et mesterverk når som helst på dagen?
hotpoint-2
hotpoint-1

REIS TIL DET HELLIGE

TAYRONAS LAND

I disse forfedres land vokser vår 100 % økologiske Arabica og utvikler sine karakteristiske aromaer. Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å dyrke disse fantastiske kaffebønnene på en ansvarlig måte, og sikrer dem en rettferdig inntekt mens de ikke ødelegger planeten.

KaffekortKaffekort
Kaffefelt Brasil

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil disse Robusta- og Arabica-bønnene overraske deg med rike og fruktige toner.

Kaffefelt Colombia

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Back