Loading...
Loading...
 
Back

OPPDAG DIN

GENIO S PLUS

Genio S Plus

Kaffemaskin

GENIO S PLUS

Automatisk | Svart | 220 V

Vår Genio S Plus er mer enn bare elegant og moderne. Den gir deg full kontroll til å enkelt tilberede et utvalg av drikker på cafénivå, akkurat slik du liker dem. Tilgjengelig i to farger.

PRESIST TILPASSET KAFFE

Genio S Plus gir deg fullstendig kontroll for å presist justere størrelse og temperatur. Den gir til og med favorittespressoen din en intens boost når du trenger det mest.

ENKEL PRESISJON

Oppdag alle funksjonene for å presist tilpasse kaffen din med denne ultrakompakte kaffemaskinen.

hotpoint-1
hotpoint-5
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-6
hotpoint-4
Genio S Plus SvartGenio S Plus Svart

Eco-mode

LEK, VELG OG KJØR XL

Bare sett inn kapselen din, velg ønsket mengde med den intuitive LED-ringen og trykk på knappen for å sette i gang. Mye vil ha mer? Med XL-funksjonen kan du nyte en ekstra stor morgenkaffe (opp til 300 ml) med ett enkelt knappetrykk.

VARSEL FOR AVKALKING

INGEN SØL, INGEN PROBLEM

Livet er krevende – men kaffen din trenger ikke å være det. Med din Genio S Plus holder kaffegruten seg i kapselen og sørger for et sølefritt kaffeområde.

INGEN SØL, INGEN PROBLEM

TEMPERATURKONTROLL

Tilpass kaffeene, kakaoene og teene dine ytterligere i caféstil med fire forskjellige temperaturinnstillinger. Nyt oppdagelsesferden av våre varme og kalde drikkevarer.

Genio S Basic iskaffe

HØYTRYKK

Vårt unike høytrykkssystem på opp til 15 bar lar deg utvinne alle aromaene og toppe kaffen din med en tykk, fløyelsaktig crema.

Varm eller kald

VARSEL FOR AVKALKING

Nå er det enklere enn noensinne å vite når det er på tide å avkalke maskinen din med den innebyggede automatiske varslingen. Hold koken og tilbered som ny, og start avkalkingen når av/på-knappen blir oransje.

Oppdag alle funksjonene

1-MINUTTS ØKOMODUS

Din Genio S Plus har en funksjon for økomodus som automatisk slår maskinen av etter ett minutt med inaktivitet for å spare energi (rangert som A+ for energiforbruk).

Oppdag alle funksjonene

ESPRESSOBOOST

Denne innovative teknologien bløtlegger kaffen før traktingen for å gi deg en mer intens og konsentrert espresso når du trenger det.

Varm eller kald Allsidig for varmt og kaldt

Din Mini Me-kapselmaskin er så fleksibel at du enkelt kan tilberede smakfulle kalde drikker også.

System Automatisk

Den kompakte og automatiske kaffekapselmaskinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Mes moderne design tilpasser seg din unike stil. Mini Me er tilgjengelig i 4 farger og er 16 cm (B) x 31 cm (H) x 24 cm (D) stor.

Eco-mode ØKOMODUS

Den praktiske funksjonen for øko-modus slår automatisk av din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3-kaffemaskin etter 5 minutter med inaktivitet, noe som gjør at maskinen rangeres som A innen energiforbruk.

15 bar Høytrykkssystem

Lag profesjonelle kaffer med et tykk, fløyelsaktig crema takket være maskinens høytrykkssystem (opp til 15 bar).

PERFEKSJON MØTER ENKELHET

Klar for din egne personlige barista? Genio S Plus lar deg enkelt lage den perfekte kaffekoppen – akkurat slik du liker den.

Vekt

2,0 kg

Høyde

27,3 cm

Maskinleverandør

Delonghi®

Watt

1500 W

Vanntank

0,8 l

La oss se teknisk på det

Sjekk hver detalj på maskinen din

Jeg vil vite mer om denne maskinen

Lengde

12,1 cm

Dybde

27,6 cm

Dosejustering

Spak

Spenning

220 V

Maskingaranti

2 år