You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Automatisk hvit fra De'Longhi®

Vår Genio S automatisk kapselkaffemaskin i hvit, kombinerer et ekstra kompakt og stilfult design, med brukervennlig betjening. På fkun å øyeblikk får du din ønskede kaffe, i perfekt dosering, og takket være XL-funksjonen, kan du også få store kopper med kaffe.

Utsolgt
999,00
  • Detaljer
  • Brukerhåndbok
  • Spesifikasjoner
Alsidighet: Dette er hva vår NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Automatisk Hvit Kapselmaskin, står for. Hva som treffer øyet først: det moderne, stilfulle utseendet og de ekstra plassbesparende dimensjonene. Kapselkaffemaskinen har en 0.8 liters vanntank som er lett å rengjøre, enkel å fylle, lett å finne plass til og som former en fin siluett - som et smykke i hjemmet ditt!

Bak den fine overflaten er det flere gode fordeler: Takket være varm/kald-funksjonen og den automatiske doseringen, får du din kaffe nøyaktig som du vil ha den. For en god kaffeopplevelse er det også en XL-funksjon, og det høydejusterende dryppbrettet tillpasser seg til hver enkelt kopp som benyttes. Alle funksjoner i kapselmaskinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Automatisk hvit, er intuitivt justerbart med LED-kontrollringen. For en permanent perfekt smak, er regelmessig avkalkning avgjørende. Avkalkningsalarmen på kapselmaskinen minner deg på dette.
XL

Vil du ha noe mer? Med XL-funksjonen kan du nemlig tilberede en ekstra stor kaffe.

Super compact

Ekstra stilfull, ekstra liten: Din Genio S passer inn mange steder, takket være dens plassbesparende dimensjoner. Den kompakte 0,8-liters vanntanken, som er lett å fylle og rengjøre, bidrar også til dette.

15 bars max

Takket være opp til 15 bars pumpetrykk fra Genio S-modellene, får du den perfekte kaffe, med en tett og fløyelsaktig crema.

Hermetically sealed

Aromaforsegling garanterer høy kvalitet og bevarer kaffens friskhet - for en fyldig og aromatisk smaksopplevelse.

High quality

Velg mellom mer enn 40 forskjellige lekre varianter av høy kvalitet: Vårt sortiment inkluderer intens espresso, kremete og delikate cappuccinoer, aromatiske Grande-varianter, varm sjokolade og te, og mye mer.

Hot & Cold

Med den allsidige kapselmaskinen Genio S, kan du ikke bare tillberede varm, men også kald drikke.

1 minute eco mode

Takket være den automatisk integrerte av-knappen som skrur av maskinen når den ikke er i bruk, overholder maskinen energieffektivitetsklasse A.

2 years guarantee

Dra fordel av to års garanti - så du ikke behøver å bekymre deg om din maskin.

Descaling Alert

Avkalknings-LED'en på din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S kapselmaskin lyser når maskinen skal avkalkes

Information

Maskinprodusenten DE'LONGHI®
Machine Label for Manuals Page Genio S
Kapasiteten til vannbeholderen 0.8 l
Kapselbeholder Nei
Kapselbeholder Nei
Chrome Lever Nei
Steel drip Nei
LCD-skjerm Nei
Mekanisk hendel Nei
Blahjul Nei
Vekt ~2 kg
Wattstyrke 1500 W
Spenning 230 V, 50 Hz
Maskingaranti 2 år