You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend Kaffe 16 kapsler pr. eske

Antall kopper 16

Utsolgt
53,00
Styrke
Flavor intensity: 8 of 12.
  • Detaljer

Prøv NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend. Dette er den første NESCAFÉ Dolce Gusto XL-koppen på hele 300 ml! Kaffen har en intensitet på 8 av 11. Grande Intenso Morning Blend er på alle måter laget spesielt for en stor kopp-størrelse – ikke bare gjennom valg av kaffebønner, men også gjennom risting og maling av kaffebønnene, slik at Grande Intenso Morning Blend får den helt riktige smaken og balansen. Den myke smaken gjør kaffen utrolig behagelig å drikke. Prøv med litt melk – så blir den enda mer silkemyk. Den perfekte måten å starte dagen på. 

Produktfunksjon Grande Intenso Morning Blend er laget av 100 % premium Arabica-bønner fra Sør- og Sentral-Amerika
Førsteklasses kaffeopprinnelse i verdensklasse Grande Intenso Morning Blend gir espressokvalitet og intensitet i én stor kopp (300 ml) og har en intensitet på 8 av 11.
Bryg kaffen din som en barista med denne maskinen. Den gir et trykk på opptil 15 bar. Med denne maskinen, som leverer et trykk på opptil 15 bar, brygger du kvalitetskaffe med en lekker og fløyelsmyk crema.
Kaffekapslene våre er hermetisk lukket, så kaffen holder seg helt frisk. Kaffekapslene våre er hermetisk lukket og utviklet for NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffekapselmaskiner, noe som sikrer at hver kopp er en aromatisk smaksopplevelse.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyte over 30 deilige kaffekreasjoner Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du lage over 30 lekre kaffevarianter, alt etter hvilken type kaffe du foretrekker. Du kan nyte en sterk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lekkert melkeskum. Eller hva med en mild og kremet Latte Macchiato, varm sjokolade, te eller en av våre kalde drikker?
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend Kaffe, 16 kapsler pr. eske. Esken inneholder 16 kapsler beregnet for NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffekapselmaskin, slik at du kan tilberede 16 kopper Grande Intenso Morning Blend.