You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca 12 kapsler per eske

Antall kopper 12

Utsolgt
53,00
Styrke
Flavor intensity: 5 of 12.
  • Detaljer
PERU Cajamarca er en økologisk, kraftig espresso med lakris- og solbærnoter. Bønnene er dyrket i Perus høyland, ved hjelp av de unike “Minga” tradisjonene som sikrer kvalitet gjennom alle ledd i kaffeprosessen. Resultatet er kaffe av høyeste kvalitet.
Bønnene er dyrket i området Cajamarca ved Andesfjellene i Peru, ved hjelp av de unike “Minga” tradisjonene. Denne måten å dyrke på sikrer kvalitet gjennom alle ledd i kaffeprosessen. Resultatet er kaffe av høyeste kvalitet. Kombinasjonen av unike klimaforhold og kaffebønder som er lidenskapelig opptatt av å dyrke de beste avlingene, gir eksepsjonelt god kaffe. Aroma av tre, lakris, et hint av rosa pepper balansert med syre fra solbær - du kommer til å elske det!
Med denne maskinen, som leverer et trykk på opptil 15 bar, brygger du kvalitetskaffe med en lekker og fløyelsmyk crema.
Kaffekapslene våre er hermetisk lukket og utviklet for NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffekapselmaskiner, noe som sikrer at hver kopp er en aromatisk smaksopplevelse.
Du setter bare kapselen inn i NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskinen. Så er kaffen din klar på et øyeblikk.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du lage over 30 lekre kaffevarianter, alt etter hvilken type kaffe du foretrekker. Du kan nyte en sterk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lekkert melkeskum. Eller hva med en mild og kremet Latte Macchiato, varm sjokolade, te eller en av våre kalde drikker?
Boksen inneholder 12 kapsler utviklet for NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffekapselmaskin, slik at du kan tilberede 12 små (50ml) kopper NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca Espresso.