You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta automatisk kaffemaskin hvit fra DeLonghi®

Den automatiske kaffekapselmaskinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta er som å få en barista hjem på ditt eget kjøkken! Esperta har to ekstra barista bryggemetoder: Espresso Boost for en mer intens espresso og Delicate Brew for en mer balansert og aromatisk stor kopp kaffe.
Du kan dessuten gjøre din kaffekopp helt personlig ved å stille inn ønsket størrelse og temperatur ved hjelp av NESCAFÉ® Dolce Gusto® Appen som kobles til via Bluetooth. Den husker dine preferanser og kan programmeres til å tilberede din perfekte kopp til et bestemt tidspunkt.


Esperta måler: 21,4 (B) x 36,4 (H) x 26,6 (D) og har en ekstra stor vanntank på 1,4 L.


Tilbered kaffen din som en barista og få en fløyelsmyk crema på toppen – det kan du nemlig med våre kaffekapselmaskiner som leverer et trykk på opptil 15 bar. Med våre hermetisk lukkede kapsler som bevarer kaffen fersk, er du sikret en aromatisk og smaksrik kopp hver gang.


Du setter bare kaffekapselen inn i maskinen og starter kaffemaskinen ved et trykk – så er kaffen klar! Velg blant over 30 kaffevarianter som Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato, eller en varm sjokolade, te eller en kald drikk.

Utsolgt
899,00
  • Detaljer
  • Brukerhåndbok
  • Spesifikasjoner

Den automatiske kaffekapselmaskinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta er som å få en barista hjem på ditt eget kjøkken! Nyt Espertas to unike bryggemetoder for å lage din kopp. Du kan gjøre din kopp personlig ved å tilkoble maskinen med en NESCAFÉ® Dolce Gusto® App via Bluetooth. Espertas mål: 21,4 (B) x 36,4 (H) x 26,6 (D) med en ekstra stor 1,4 L vanntank, en kapselholder som er lett å rengjøre og et dryppebrett som kan innstilles til 4 forskjellige koppstørrelser.

Espresso Boost

Tilbered en ekstra intens espresso med denne unike funksjonaliteten som aktiveres med egen knapp.

Delicate Brew

Tilbered en mer aromatisk og balansert stor kopp kaffe med denne unike funksjonaliteten som aktiveres med egen knapp.

Bluetooth

Esperta kan kobles til en NESCAFÉ® Dolce Gusto® app, som gjør at du kan skreddersy din kaffe med en smartphone. Velg ønsket størrelse og temperatur og lagre dine preferanser. Du kan også programmere den til å tilberede din perfekte kopp til et bestemt tidspunkt.

15 bars max

Tilbered kaffen din som en barista og få en fløyelsmyk crema på toppen – det kan du nemlig med våre kaffekapselmaskiner som leverer et trykk på opptil 15 bar.

Hermetically sealed

Med våre hermetisk lukkede kapsler som bevarer kaffen fersk, er du sikret en aromatisk og smaksrik kopp hver gang.

High quality

Nyt over 30 kaffevarianter av høyeste kvalitet. Du kan f.eks. nyte en intens Espresso, en smakfull Grande, en skummende Cappuccino, varm sjokolade eller te.

Hot & Cold

Esperta kaffekapselmaskin er så allsidig at den også kan tilberede kalde drikkevarer.

5 minute eco mode

Den smarte strømsparefunksjonen gjør at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta kaffekapselmaskin slår seg automatisk av etter 5 minutters inaktivitet. Maskinen har fått energimerke A.

2 years guarantee

Det er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskin.

Descaling Alert

Av/på knappen på din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta kaffekapselmaskin lyser oransje når det er på tide å avkalke maskinen..

Maskinprodusenten Delonghi
Machine Manual Link esperta/krups/en-gb
Kapasiteten til vannbeholderen Nei
Kapselbeholder Nei
Kapselbeholder Nei
Chrome Lever Nei
Steel drip Nei
LCD-skjerm Nei
Mekanisk hendel Ja
Blahjul Nei
Vekt ~2.7 kg
Wattstyrke Nei
Spenning Nei
Maskingaranti 2 år