You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch Automatisk Antrasitt fra De'Longhi®

Genio S Touch automatisk antracit kapselmaskin er den seneste modellen av den moderne Genio S, fra NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Den tilbyr alle Pluss-modellenes funksjoner, samt også en intuitiv touchskjerm til betjening. Det er den eneste versjonen med et chic metallutseende.

Utsolgt
999,00
  • Detaljer
  • Brukerhåndbok
  • Spesifikasjoner
Vår NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch automatisk antracit kapselmaskin er premiummodellen av Genio S: det er den eneste som kan betjenes via touchskjerm. Dermed er dine innstillinger enda mer intuitive og komfortable. Genio S Touch har et stilfullt metallutseende av høy kvalitet. En moderne kaffemaskin hvor det er lett å fylle og rengjøre hele vanntaken. Naturligvis er også dimensjonene kompakte, og derfor ekstra plassbesparende.

Alle funksjoner fra de andre modellene er også integrerte, fra Espresso Boost til valg av temperatur i flere trinn: begge er en del av Genio S Touch Automatisk Antracit kapselmaskin, som skal sikre din individuelle smak. Avkalkningsalarm, automatisk dosering og XL-funksjon er også inkluderet - så ingenting kan gå galt med tilberedningen av din kaffe.

Vil du ha noe mer? Med XL-funksjonen kan du også tilberede en ekstra stor kopp kaffe.

Ekstra stilfull, ekstra liten: Din Genio S passer inn mange steder, takket være dens plassbesparende dimensjoner. Den kompakte 0,8-liters vanntanken, som også er lett å fylle og rengjøre, bidrar også til dette.

Espresso Boost-funksjonen gir din espresso muligheten til å utvikle en enda mer intens aroma under ekstraksjon, kun ved en enkelt knapp.

Med flertrinns temperaturkontrollen får du din kaffe akkurat som du foretrekker å drikke den. Med innstillingen "romtemperatur" kan du også nyte iskaffevarianter.

Tilbered din yndlingskaffe ennå mer bekvemt og intuitivt via touchskjærmen.

Takket være opp til 15 bars pumpetrykk fra Genio S-modellene, får du en perfekt kaffe med en tett fløyelsaktig crema.

Aromaforsegling garanterer høy kvalitet og bevarer kaffens friskhet - for en fyldig og aromatisk smaksopplevelse.

Velg mellom mer enn 40 forskjellige lekre varianter av høy kvalitet: Vårt sortiment inkluderer intens espresso, kremete og delikate cappuccinoer, aromatiske Grande-varianter, varm sjokolade og te, og mye mer.

Med den allsidige kapselmaskinen Genio S, kan du ikke bare tilberede varm, men også kald drikke.

Takket være den automatisk integrerte av-knappen som skrur av maskinen når den ikke er i bruk, overholder maskinen energieffektivitetsklasse A.

Dra fordel av to års garanti - så du ikke behøver å bekymre deg om din maskin.

Avkalknings-LED'en på din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S kapselmaskin lyser når maskinen skal avkalkes.

Maskinprodusenten DE'LONGHI®
Machine Label for Manuals Page Genio S Touch
Kapasiteten til vannbeholderen 0.8 l
Kapselbeholder Nei
Kapselbeholder Nei
Chrome Lever Nei
Steel drip Nei
LCD-skjerm Nei
Mekanisk hendel Nei
Blahjul Nei
Vekt ~2 kg
Wattstyrke 1500 W
Spenning 230 V, 50 Hz
Maskingaranti 2 år