You have reached the website

Tilbake til bærekraft

HVORDAN VI OPTIMALISERER SYSTEMET VÅRT

Vi har ofret mye for å sikre at du kan nyte smakfull kaffe med riktig mengde kaffe i kapselen og minimum mengde energi når du bruker maskinen. Vi fokuserer på kapslets design for å finne løsninger med bedre miljøegenskaper som ikke går på kompromiss med kvaliteten til kaffekoppen din.

UTFORDRINGER

En stor miljøpåvirkning fra maskinene våre er mengden av drivhusgasser (GHG) som slippes ut ved lagingen av kaffen. Generell bruk av maskinene står for 21 % av våre klimagassutslipp (29 % er ikke-fornybar energi og 22 % er vannet som brukes). I Sveits blir energisparing av innenriks utstyr vurdert ved hjelp av sju forskjellige klasser (fra A til G). Vi bruker dette evalueringssystemet for å vurdere prestasjonene våre, da det ikke finnes noen rangering på et europeisk nivå.
 
 

MÅLENE VÅRE

  • Maksimere energisparingen og samtidig opprettholde den samme kvaliteten og temperaturen.

  • Forpliktet til å holde vår «best i klassen»-energistatus for hver eneste nye maskin.

 

HVA VI GJØR 

  • I 2006 introduserte vi vår øko-modus 20-funksjon, hvor maskinene vil bli slått av automatisk etter 20 minutter.

  • I 2010 introduserte vi øko-modus 5, hvor vi forkortet tiden det tar før maskinene våre slår seg av enda mer.

Ekspertdel

 

HVA VI HAR OPPNÅDD

  • Vi sparte 45 % av det totale energiforbruket med øko-modus 20-funksjonen, og deretter 60 % med øko-modus 5.

  • De forbedringene som er gjort siden 2006 har resultert i at alle våre nåværende maskiner blir rangert som «A-klasse» for energisparing (sveitsisk klassifisering).

UTFORDRINGER

Kapslene er de viktigste elementene i produktet vårt. Gjennom forskning og utvikling ønsker vi å sikre at du får den beste kvaliteten i hver eneste kaffekopp.

MÅLENE VÅRE

Designe og lage kapsler ved å optimalisere smak og bevaring.

 

HVA VI GJØR

    • Utformingen av NESCAFÉ® Dolce Gustos® kapsel er et resultat av mange års forskning og utvikling. Kapselen er laget av svært høytpresterende plastmaterialer som gjør en høy mekanisk motstand mot maksimalt 15 bar ekstraksjon som trykkes mot maskinen. Systemet gjør at kapselens interne press automatisk tilpasser seg hvert enkelt produkt for å sikre at du får den beste kvaliteten på drikken din – på alt fra kald te til en rask espresso. Dette er grunnen til at vi kalte NESCAFÉ® Dolce Gustos® kapsel for  «Smart-kapsel».
    • Dets patenterte design sikrer at lys og oksygen ikke kommer inn i kapselen. Derfor kan du nyte den ferske smaken og aromaen i en lengre periode.

Ekspertdel

 
 

HVA VI HAR OPPNÅDD

NESCAFÉ® Dolce Gustos® kapsel er utformet for å forberede et bredt utvalg av drikkevarer med konstant høy kvalitet med optimal bevaring av innholdet i opptil 12 måneder.