You have reached the website

Du og personvernerklæringen vår

Privatlivets fred er viktig.

Vi vet at personvern er topp prioritert i dag, og vi vil at du skal kunne samhandle med oss, samtidig som du skal vite at vi setter pris på dine personlige opplysninger og at vi beskytter dem.

Her er en oversikt over hvordan vi behandler dine personlige opplysninger, formålet med vår behandling av dem og hvordan det gir deg fordeler. Du vil også se hvilke rettigheter du har og hvordan du kan kontakte oss.

Og vil du ha mer informasjon, kan du selvfølgelig hente hele personvernerklæringem her: https://www.nestle.no/info/nestle-forbrukervenerklring.

Oppdateringer i denne personvernerklæringen

Etter hvert som forretningene og teknologien utvikler seg, kan det bli nødvendig å foreta endringer i denne personvernerklæringen. Vi oppfordrer deg til å jevnlig gjennomgå denne personvernerklæringen, for å sørge for at du er oppdatert om hvordan Nestlé bruker dine personlige opplysninger.

Er du yngre enn [13]?

Hvis du er yngre enn [13] år, ber vi deg om å vente til du blir litt eldre, før du samhandler med oss eller ber dine foreldre eller foresatte om å ta kontakt med oss! Vi kan ikke samle og bruke dine personlige opplysninger uten deres samtykke.

Hvilke data samler vi?

  • Personlige opplysninger som du gir til oss, f.eks. når du oppretter en konto, kjøper noe, logger inn på nettsiden vår, kontakter oss, gir tilbakemeldinger, fyller inn et skjema, sender oss en e-post, ringer oss, deler innhold på en Nestlé-side eller offentlig deler informasjon om Nestlé på sosiale medier.

Dataene som vi skaper, f.eks. når du kjøper noe, og dataene samles automatisk når du besøker en av våre nettsider eller apper, f.eks. IP-adresser, enhets-id, hvilke nettleser du bruker eller hvor lenge du samhandler med Nestlé-sider før eller etter du har opprettet en Nestlé-konto. Du kan se vår [informasjonskapselerklæring: https://www.dolce-gusto.no/retningslinjer-informasjonskapsler/ for mer informasjon om denne teknologien.

  • Data samlet fra andre legitime kilder, som Nestlés kampanjepartnere, fra offentlige kilder, data fra din samhandling med vår annonsering eller personlige opplysninger som er en del av profilen din på et sosialt nettverk og som du har gjort tilgjengelig for oss.

Klikk for å finne ut mer: https://www.nestle.no/info/nestle-forbrukervenerklring

Hvorfor behandler vi dine personlige opplysninger?

Vi behandler dine personlige opplysninger for å kommunisere med deg, gjennomføre dine bestillinger, svare på dine spørsmål og gi deg kommunikasjon om Nestlé og produktene våre. Dessuten behandler

  • Du kan også fravelge markedsføringskommunikasjon ved å (i) klikke på «Avregistrere»-lenken som alle e-poster/sms-er du mottar av oss inneholder, (ii) endre preferanser via kontoen din eller ved å kontakte oss: forbrukerkontakt@no.nestle.com.
  • For informasjonskapsler og lignende teknologi, kan du innstille dine preferanser gjennom verktøyet for informasjonskapselsamtykke [ nederst til høyre] på skjermbildet og les mer om vår informasjonskapselpolitikk: https://www.dolce-gusto.no/retningslinjer-informasjonskapsler/.
  • Du kan be om at dine personlige opplysninger overføres til et annet selskap.
  • I noen tilfeller kan du nekte behandlingen av dine personlige opplysninger.

Du kan sende inn en klage.

  • Hvis du er bekymret over et mulig brudd på ditt personvern eller misbruk av dine personlige opplysninger av oss, kan du kontakte oss: forbrukerkontakt@no.nestle.com og levere en klage. Vi håper vi kan tilfredsstille forespørsler du har om den måten vi behandler dine personlige opplysninger på. Men har du uløste problemer, har du også rett til å klage til Datatilsynet.

Klikk for å finne ut mer: https://www.nestle.no/info/nestle-forbrukervenerklring

Datasikkerhet og -oppbevaring

Vi benytter en rekke tiltak for å holde dine personlige opplysninger konfidensielle og sikre, inkludert begrenset adgang til dine personlige opplysninger etter behov og følger passende sikkerhetsstandarder for å beskytte dine personlige opplysninger.

Vi treffer enhver rimelig foranstaltning for å sikre at dine personlige opplysninger kun behandles i den minimumsperiode som er nødvendig i forbindelse med: (i) formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, (ii) eventuelle tilleggsformål som er varslet deg innen eller før tidspunktet for innhenting av de relevante personlige opplysningene eller iverksettelse av den aktuelle behandlingen eller (iii) som kreves eller tillatt av gjeldende lov, og deretter, i enhver gyldig begrensningsperiodes varighet. Kort fortalt, i det samme dine personlige opplysninger ikke lenger er nødvendige, vil vi ødelegge eller slette dem på en sikker måte.

Klikk for å finne ut mer: https://www.nestle.no/info/nestle-forbrukervenerklring

Kontakt oss

AS Nestlé Norge fungerer som «kontrollør» av dine personlige opplysninger som behandles under eller i forbindelse med denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående denne personvernerklæringen eller Nestlé samling av personlige opplysninger og behandlingspraksis, kan du kontakte oss ved:

Telefon: 800 80 730

E-post via: forbrukerkontakt@no.nestle.com

Post via: Nestlé Forbrukerkontakt, Postbox 683 Skøyen, 0214 Skøyen

Klikk for å finne ut mer; https://www.nestle.no/info/nestle-forbrukervenerklring