Loading...
Loading...
 
Lungo Decaf
RUND OG VELSMAKENDE SOM ORIGINALEN
Nyt denne runde, middels brente, lange kaffen En balanse av smaker fra subtile ristede toner, modne bjørnebærundertoner og fin silkeaktig crema. Alt i en kopp som er stolt over å være koffeinfri.
Lungo

ALLTID KOMPROMISSLØS

Koffeinfri, ja. Men full kaffesmak fra start til slutt. Så når du har lyst på en lang italiensk klassisk kaffe etter middagen, men uten noe koffein, er vår Lungo Decaffeinato det perfekte valget.
hotpoint-1
hotpoint-2

LAGET AV DET BESTE

Bare de fineste kaffebønnene brukes til å lage vår Lungo - og det samme gjelder vår Lungo Decaffeinato Ta en tur til Brasil og Colombia og smak på 100 % Arabica-kaffe. Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn å dyrke disse kvalitetskaffebønnene på en ansvarlig måte, og sikrer dem en rettferdig inntekt samtidig som vi respekterer planeten.

kaffekartkaffekart
kaffeplantage

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning i Colombia, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

kaffeplantage

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil produksjonen av Robusta- og Arabica-bønner overraske deg med sine rike og fruktige toner.

Back