Loading...
Loading...
 
Zoégas Morgonstund
Vill og intens med fruktige innslag
Fra første slurk av Zoégas Morgonstund, forstår du at den var skapt for å vekke morgenene dine. Opplev den kraftige fruktsmaken i denne svarte fyldige kaffen. Dens mørkbrente egenskap frigjør kraftige smaker som gir en utsøkt, ny mening til "en intens kaffestund".
Zoégas morgonstund

Dagen starter ved første slurk

Du må starte dagen din så effektivt så mulig, og derfor kan du stole på Zoégas Morgonstund som en sann pådriver. Dens særegne mørke og kraftige aromaer lar deg nyte kaffestunden og gire deg opp for det som kommer.
hotpoint-1
hotpoint-2

Ren Arabica fra førsteklasses opphav 

Vi dro til Sør-Amerika for å finne de beste bønnene som trengs for å lage denne unike drikken. Takket være dens 100 % premium Arabicabønner gir Zoégas Morgonstund deg fruktige noter med underliggende fylde. Vi støtter bærekraftig kaffe nå og i fremtiden. Med vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønnene mens planeten ivaretas.

MapMap
kaffeplantage

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Disse Robusta- og Arabica-bønnene fra kystområder til vestlige land vil overraske deg med rike og fruktige toner.

kaffeplantage

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Back