Loading...
Loading...
 
Peru
OPPKVIKKELSEN TIL CAJAMERA-REGIONEN
I de forfriskende vindene i det peruanske høylandet vokser en eksepsjonell Arabica i Cajamarca-provinsen i følge Minga-tradisjoner. Nyt det unike i Cajamarca-regionen, hvor denne kraftige kaffen utvikler sine omsluttende aromaer av tre, lakris og et delikat preg av rosa pepper. Ta en slurk og nyt den behagelige syrligheten med undertoner av solbær.

DYRKET I,
MINGA-TRADISJONEN

Minga-tradisjonen i Cajamarca er basert på en filosofi om gjensidig hjelp og respekt. Med vår økologiske kaffe som dyrkes i hjertet av denne regionen, kan du smake denne innbydende naturen i hver slurk, enten det er tidlig på morgenen eller senere på dagen med venner.
hotpoint-2
hotpoint-1

EKSEPSJONELL KVALITETSKAFFE

De unike klimaforholdene og den spesielle omsorgen kaffebøndene gir, gjør at vi kan levere denne eksepsjonelle kvalitetskaffen. Sammensetningen av et frodig klima høyt over havet med en fruktbar jord, danner det ideelle miljøet for denne 100 % økologiske Arabicaen. Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å dyrke disse fantastiske kaffebønnene på en ansvarlig måte, og sikrer dem en rettferdig inntekt mens de ikke ødelegger planeten.

KaffekortKaffekort
Kaffefelt

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil disse Robusta- og Arabica-bønnene overraske deg med rike og fruktige toner.

Kaffefelt Colombia

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning i Colombia, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Back