Loading...
Loading...
 
Latte Macchiato 30 caps
BARE HOPP INN
Stup inn i det tykke skummet for å oppdage den fyldige espressoen og kremete helmelken under. Den runde, aromatiske fyldigheten fører deg til denne klassikeren med diskrete søte noter og en fyldig melkeopplevelse.
Latte Macchiato

JO MER, JO BEDRE

For dem som alltid vil ha mer - denne passer perfekt for deg. Nyt hvert lag. Legg til litt spenning i morgenrutinen eller i pausen med noe smakfullt og spektakulært.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

FØRSTEKLASSES BØNNER, SAMMEN

Kjernen av vår Latte Macchiato er en blend av ren, førsteklasses Arabica fra Brasil og Colombia kombinert med en intens vietnamesisk Robusta. Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å dyrke disse fantastiske kaffebønnene på en ansvarlig måte, og sikrer dem en rettferdig inntekt mens de ikke ødelegger planeten.

KaffefeltKaffefelt
Kaffefelt Colombia

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Kaffefelt Brasil

Brasil

Veldig lav syrlighet, søt&søtteaktig

Fra kystområder til vestlige land vil produksjonen av Robusta- og Arabica-bønner overraske deg med sine rike og fruktige toner.

Kaffefelt Vietnam

Vietnam

Kraftig | Intens

Vietnam er kongen av kaffe. Over 90 % av landets bønner er Robusta, en høyresistent avling med høyere innhold av koffein sammenlignet med Arabica.

Back