Loading...
Loading...
 
Back

OPPDAG DIN

GENIO S TOUCH

Genio S Touch

Kaffemaskin

GENIO S TOUCH

Automatisk | Grå | 220 V

Den sofistikerte berøringsskjermen og de toppmoderne funksjonene til Genio S Touch gjør den til vår ultimate maskin for å perfekt skreddersy kaffen din på et øyeblikk.

ET TRYKK FOR PERFEKSJON

Hvem sa at det kompakte ikke kan være dristig? Genio S Touch gir deg full kontroll med tilpassede intensiteter på drikkevarene, størrelsene, temperaturene og gir til og med espressoen en ekstra boost. Alt med én knapp.

La oss se teknisk på det

Sjekk hver detalj med maskinen din

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Genio S Touch GråGenio S Touch Grå

LEK, VELG OG KJØR XL

LEK, VELG OG KJØR XL

Bare sett inn kapselen din, velg ønsket mengde med den intuitive touch-flaten og trykk for å sette i gang. Mye vil ha mer? Med XL-funksjonen kan du nyte en ekstra stor morgenkaffe (opp til 300 ml) med ett enkelt knappetrykk.

Bluetooth

BLUETOOTH-TILKOBLING

Tilpass kaffen din fullstendig med NESCAFÉ® Dolce Gusto®-appen som kobler seg til maskinen din via Bluetooth. Juster temperaturen og størrelsen på kaffen din, samt legg inn tidsskjema for neste tilberedning og lagre innstillingene dine for neste kopp.

Espresso boost

ESPRESSO BOOST

Denne innovative teknologien bløtlegger kaffen før brygging for å gi deg en mer intens og konsentrert espresso når du trenger det.

Delikat kaffe

DELIKAT BRYGGING

Bare sett inn kapselen din, velg ønsket mengde med volum-velgeren og vri spaken for å sette i gang. Mye vil ha mer? Med XL-funksjonen kan du nyte en ekstra stor morgenkaffe (opp til 300 ml) med ett enkelt knappetrykk.

INGEN SØL, INGEN PROBLEM

INGEN SØL, INGEN PROBLEM

Kaffegruten holder seg i kapselen for å sørge for et rent kaffehjørne.

EKSTRA STOR VANNTANK

1-LITERS VANNTANK

Vanntanken på 1 liter kan enkelt fjernes og gir deg mer av favorittdrikkene dine mellom påfyllingene.

Varm eller kall

TEMPERATURKONTROLL

Tilpass kaffeene, kakaoene og teene dine ytterligere i caféstil med fire forskjellige temperaturinnstillinger. Nyt oppdagelsesferden av våre varme og kalde drikkevarer.

Høytryck

HØYTRYKK

Vårt unike høytrykkssystem på opp til 15 bar lar deg utvinne alle aromaene og toppe kaffen din med en tykk, fløyelsaktig crema.

VARSEL FOR AVKALKING

VARSEL FOR AVKALKING

Nå er det enklere enn noensinne å vite når det er på tide å avkalke maskinen din med den innebyggede automatiske varslingen. Hold koken og tilbered som ny, og start avkalkingen når av/på-knappen blir oransje.

Varm eller kall

1-MINUTTS ØKOMODUS

Din Genio S Touch har en økomodusfunksjon som automatisk slår maskinen av etter ett minutts inaktivitet for å spare strøm.

Varm eller kald Allsidig for varmt og kaldt

Din Mini Me-kapselmaskin er så fleksibel at du enkelt kan tilberede smakfulle kalde drikker også.

System Automatisk

Den kompakte og automatiske kapselmaskinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Mes moderne design tilpasset din unike stil. Mini Me er tilgjengelig i 4 farger og er 16 cm (B) x 31 cm (H) x 24 cm (D) stor.

Eco-mode ØKOMODUS

Den praktiske funksjonen for øko-modus slår automatisk av din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3-kaffemaskin etter 5 minutters inaktivitet, og gjør at maskinen rangeres som A innen energiforbruk.

15 bar Høytrykkssystem

Lag profesjonelle kaffer med en tykk, fløyelsaktig crema takket være maskinens høytrykkssystem (opp til 15 bar).

CRÈME DE LA CRÈME

Dersom du er på jakt etter den ultimate, plassbesparende kaffemaskinen, har vi svaret. Avanserte funksjoner, et elegant design og en cafémeny tilgjengelig med et knappetrykk.

Vekt

2,0 kg

Høyde

27,2 cm

Maskinleverandør

Delonghi®

Watt

1500 W

Vanntank

0,8 L

La oss se teknisk på det

Sjekk hver detalj med maskinen din

Jeg vil vite mer om denne maskinen

Lengde

12,1 cm

Dybde

28,1 cm

Mengdejustering

Spak

Spenning

220 V

Maskingaranti

2 år