Loading...
Loading...
 
Cold Brew
RUND OG FORFRISKENDE
Takket være maskinens unike funksjon for kald kaffebrygging, garanterer vi deg en rund og iskald kopp, hver gang. Nyt en forfriskende kaffe subtilitet avrundet med karamellnoter av brent sikori. Aldri bitter, bare bedre.
Cold brew

TRENDY OG ENKEL

Når det er for varmt ute til å nyte en glovarm drikke, er det definitivt større sannsynlighet for at du velger en kald kopp kaffe til morgenstunden eller energi boosten på ettermiddagen

Med Nescafé Dolce Gusto Cold Brew trenger du ikke å være barista for å få det du har lyst på. Enkelt, rund og trendy, for en flott ny måte å nyte kaffe på, synes du ikke?
hotpoint-1
hotpoint-2

KVALITET SOM KOMMER FRA BRASIL

Det perfekte Cold Brew trenger de perfekte kaffebønnene, og derfor valgte vi en rik og fruktig Arabica. Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å forbedre helsen og kvaliteten på deres levebrød, samtidig som vi øker produktiviteten til avlingene deres uten å rote til planeten.

MapMap
kaffeplantage

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil disse Robusta- og Arabica-bønnene overraske deg med rike og fruktige undertoner.

kaffeplantage

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning i Colombia, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Back