Loading...
Loading...
 
Zoegas Mollbergs Blandning
Elegant ettersmak
Gjør deg klar for en kopp spekket med kraftige aromaer, stor fylde og en slående smak. La deg overraske av dens mørkbrente smak før smaksløkene pirres av de klassiske solbær- og fløtekaramellsnotene. Den lange ettersmaken til Zoégas Mollibergs Blandning gjør dette til et virkelig uforglemmelig kaffeøyeblikk.
stor kopp

DET KLASSISKE

En spesialkaffe med en spesiell historie. Zoegas Mollibergs Blandning er basert på den historiske blandingen som ble skreddersydd for Hotel Mollbergs i Helsingborg, Sverige i 1903. Denne unike blandingen har bestått tidens tann og er nå tilgjengelig for deg å nyte hvert sekund av dens rike mørke smaker hjemme, dag og natt. ​
hotpoint-2
hotpoint-1

100 % førsteklasses Arabicabønner

Ta en slurk av de slående aromaene og den lange ettersmaken utvunnet av disse 100 % førsteklasses Arabicabønnene. Vi har skapt en balansert harmoni ved å blande bønner fra høylandet i Kenya med bønner fra Latinamerika. Vi støtter bærekraftig kaffe nå og i fremtiden. Med vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønnene samtidig som planeten ivaretas.

MapMap
kaffeplantage

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil disse Robusta- og Arabica-bønnene overraske deg med rike og fruktige toner.

kaffeplantage

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Back