Loading...
Loading...
 
Mexico
DYRKET I SKYGGEN UNDER FUGLESANG
Dyrket i skyggen av solfiltrerende trær, omgitt av fulger, bruker disse økologiske kaffebønene god tid på å modnes og utvikle sine utrolig fyldige smaker og aromaer til det fulle. Tilsett et hint av melk og du kan kjenne deilige pralinetoner.
Kopp kaffe

RO NED OG,
TA ALT INN

I det sørligste punktet i Mexico går livet litt saktere – og det er det som gjør det så spesielt. Kaffen som dyrkes her er ikke annerledes, den modnes sakte, og minner deg med hver slurk om å bare nyte øyeblikket.
hotpoint-2
hotpoint-1

DET MEKSIKANSKE MANGFOLDET

Det er ikke bare forskjellige kulturer som trives i Chiapas, men forskjellige kaffer også. Som de eksepsjonelle økologiske Arabica- og Robusta-bønnene du vil smake her. Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å dyrke disse fantastiske kaffebønnene på en ansvarlig måte, og sikrer dem en rettferdig inntekt mens de ikke ødelegger planeten.

KaffekortKaffekort
Kaffefelt

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil disse Robusta- og Arabica-bønnene overraske deg med rike og fruktige toner.

Kaffefelt Colombia

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Back