Loading...
Loading...
 
Back

OPPDAG DIN

GENIO S BASIC

Genio S Basic

Kaffemaskin

Genio S Basic

Automatisk | Hvit | 220 V

Det har aldri vært så enkelt å tilberede kaffe akkurat slik du liker den. Med Genio S kan du justere størrelsen på kaffen, trykke på knappen og nyte et stort utvalg cafédrikker. Det smale designet passer inn i ethvert kjøkken.

SKREDDERSY KAFFEN DIN
ENKLERE ENN NOENSINNE

Takket være det intuitive dreiehjulet og XL-funksjonen kan du enkelt tilpasse størrelsen på drikken til din smak. Så enkelt at hvem som helst kan gjøre det.

ENKEL TILPASNING

Oppdag alle de essensielle funksjonene til denne ultrakompakte kaffemaskinen.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Genio S basic hvitGenio S basic hvit

Eco-mode

1-MINUTTS ØKOMODUS

Din Genio S har en økomodusfunksjon som automatisk slår av maskinen etter ett minutts inaktivitet for å spare strøm (A+ rangering i energiforbruk).

VARSEL FOR AVKALKING

VARSEL FOR AVKALKING

Nå er det enklere enn noensinne å vite når det er på tide med en avkalking med den innebyggede automatiske varslingen. Hold koken oppe og start avkalkingen når av/på-knappen blir oransje.

INGEN SØL, INGEN PROBLEM

INGEN SØL, INGEN PROBLEM

Livet er krevende – kaffen din trenger ikke å være det. Med din Genio S holder kaffegruten seg i kapselen for å sørge for et rent kaffeområde.

Genio S Basic iskaffe

HØYTRYKK

Vårt unike høytrykkssystem på opp til 15 bar lar deg utvinne alle aromaene og toppe kaffen din med en tykk, fløyelsaktig crema.

Varm eller kald

VARM ELLER KALD? JA TAKK, BEGGE DELER

Med din Genio S kan du tilberede alle dine favorittkaffer, kakaoer og teer samt iscappucinoer, isteer og vår nye kaldbryggede kaffe. Nyt oppdagelsesferden.

Oppdag alle funksjonene

LEK, VELG & KJØR XL

Sett simpelthen kapselen inn, velg ønsket mengde ved å dreie på hjulet for mengdejustering og trykk på knappen for å starte tilberedningen. Mye vil ha mer? Med XL-funksjonen kan du nyte en ekstra stor morgenkaffe (opp til 300 ml) med et knappetrykk.

Varm eller kald Allsidig på varmt og kaldt

Din Mini-Me kapselmaskin er så allsidig at du også enkelt kan tilberede herlige kalde drikker.

System Automatisk

Den kompakte og automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me kapselmaskinen med moderne design lar deg tilpasse den til din unike stil. Mini Me kommer i 4 farger og er kun 16 cm (B) x 31 cm (H) x 24 cm (D) stor.

Eco-mode ØKO-MODUS

Øko-modus er en praktisk funksjon som automatisk slår av din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 kaffemaskin etter 5 minutters inaktivitet, og rangeres som A i energiforbruk.

15 bar Høytrykkssystem

Lag profesjonell kaffe med en tykk og fløyelsmykt crema med maskinens høytrykkssystem (opp til 15 bar).

LAG KAFFE 
LETT SOM EN LEK

Genio S ble sømløst designet for å passe enhver stil og ethvert budsjett. Dens funksjoner og brukervennlighet gjør morgenene mye enklere – og mer smakfulle.  

Vekt

2,0 kg

Høyde

27,3 cm

Maskinleverandør

Delonghi®

Watt

1.500 W

Vanntank

0.8 L

La oss se teknisk på det

Sjekk hver detalj på maskinen din

Jeg vil vite mer om denne maskinen

Lengde

12,1 cm

Dybde

27,6 cm

Dosejustering

Spak

Spenning

220 V

Maskingaranti

2 år