You have reached the website

Nestlés informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres inne i datamaskinen din via nettsteder du besøker. De brukes for å holde nettsteder stabile, samt levere informasjon til eieren av nettstedet.

Hvordan kan jeg endre innstillingene mine for informasjonskapsler?

Endre innstillinger for informasjonskapsler

Klikk på linken ovenfor når som helst for å endre dine innstillinger for informasjonskapsler på denne nettsiden. Du lagret disse innstillingene sist gang du besøkte siden. Hvis du har ombestemt deg, kan du klikke på linken over for å endre innstillingene. Merk at du hele tiden har tilgang til denne siden og innstillingene dine ved å klikke «informasjonskapsler» nederst på siden.

Om våre informasjonskapsler

Når du bruker nettsiden vår, lagres et antall informasjonskapsler i nettleseren din. De nye Privacy og Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (PECR), som ble tatt i bruk 26. mai 2011, sier at vi må innhente samtykke før informasjonskapslene kan aktiveres. I henhold til dette regelverket, gjør vi informasjonen om innholdet av informasjonskapsler som vi kan bruke på våre nettsteder tilgjengelig.

Denne PECR-lovgivningen identifiserer en type informasjonskapsel, som er beskrevet som «strengt nødvendig» for drift av et nettsted, hvor et samtykke fra bruker ikke er nødvendig. For alle andre informasjonskapsler er samtykket ditt nødvendig. Informasjonskapsler som kan brukes på våre nettsteder er beskrevet nedenfor.

1. Informasjonskapsler som vi anser for å være «strengt nødvendige»

Nettstedet bruker en bestemt informasjonskapsel som er avgjørende for at programvaren (ASP.NET) skal fungere skikkelig: ASP.NET_SessionId. Denne informasjonskapselen brukes til å opprette en økt-ID for brukeren, slik at systemet i seg selv kan identifisere brukeren som en unik bruker som skiller seg ut fra andre besøkende. Denne informasjonen blir ikke brukt eller lagret utenfor Nestles systemer, og holdes bare midlertidig mens brukeren besøker kontosider og andre sider som krever unik og sikker tilgang. Uten denne informasjonskapselen kan en slik adgang ikke forbli sikkert, og informasjonskapselen er derfor høyst nødvendig.

2. Andre informasjonskapsler

Bruk av nettstedet kan også resultere i at en rekke andre informasjonskapsler aktiveres. Disse er nærmere beskrevet på siden vår. Nettstedet gir deg valget om å ikke tillate tjenester som skaper og bruker disse informasjonskapslene for å kjøre, selv om du kanskje ikke har tilgang til alle funksjonene på nettstedet hvis du gjør det. For å gjøre dette nå, klikker du bare på «endre innstillinger for informasjonskapsler»-linken øverst til høyere på denne siden.

3. Datainnsamling i forbindelse med NESCAFÉ Dolce Gusto appen

Hvis du kobler din NESCAFÉ Dolce Gusto-maskin til NESCAFÉ Dolce Gusto appen, vil Nestlé samle inn den data som er nødvendig for å sikre maskinen og appens funksjonalitet(f.eks maksin-ID, land, språk, firmware versjon, forbruk og vedlikeholdsdata). Disse dataene vil kun bli brukt av Nestle til å periodisk oppdatere firmware på din NESCAFÉ Dolce Gusto app og/eller for å fikse tekniske feil på maskinen. Det vil også automatisk bli lagt inn nye kaffedrikker på mobilappen og skjermbilder vil oppdateres for å forbedre brukeropplevelsen.

For mer informasjon, se www.ico.gov.uk.

For nyttig informasjon om informasjonskapsler, se AboutCookies.org, Legal Notice Update.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer og rettelser i forhold til denne kunngjøringen. Vennligst les denne siden fra tid til annen, og vurder innholdet samt nye tilleggsopplysninger.
 
© Reg. Trademark of Société des Produits Nestlé
S.A. All rights reserved.