You have reached the website

Vilkår for salg og bestilling via Internett

KJØPSKONTRAKT

Dette nettstedet administreres av A/S Nestlé Norge, heretter kalt «Nestlé», «vi», «oss» eller «vår» (organisasjonsnummer og MVA-nummer er 814 576 612 med forretningsadresse A/S Nestlé Norge, Box 683 Skøyen, 0214 OSLO.

Ved å legge inn en bestilling hos oss via Internett, samtykker du til å være bundet av disse vilkårene («Vilkårene») som skal gjelde for alle produkter som annonseres på nettstedetwww.dolce-gusto.no («Nettstedet»). Les vilkårene nøye, og skriv ut et eksemplar av vilkårene for fremtidig referanse. Dersom du ikke aksepterer disse vilkårene, kan du ikke bestille produkter fra nettstedet.

Ved å legge inn en bestilling via nettstedet garanterer du at:

• du er juridisk kompetent til å inngå bindende avtaler

• du er over 18 år

• du bor i Norge

En bestilling som legges inn av deg, er et tilbud, og den er bare bindende for Nestlé når den er godkjent. Vi gir en slik (eventuell) godkjennelse ved å sende deg en e-post om at vi har mottatt din bestilling og at avtalen er inngått.

Vi tar forbehold om at produktene er tilgjengelige, samt for gjeldende markedsforhold. Dersom produkter ikke er tilgjengelige, vil vi informere om dette på nettstedet.

Bestillingens verdi kan ikke overstige NOK 5000.

BETALING - PRIS OG BETALINGSVILKÅR

Produktene som er lagt ut for salg på dette nettstedet, selges til den prisen som er oppgitt på nettstedet når bestillingen blir lagt inn. Disse prisene er inkludert mva., men frakt- og leveringskostnader er ikke inkludert. Vi forbeholder oss retten til til enhver tid å endre priser og leveringskostnader.

Betaling kan foretas med følgende kredittkort: Visa eller Mastercard. Vi sender ikke ut varene før vi har mottatt betaling fra din konto. Hvis vi ikke kan belaste betalingskortet ditt, vil vi varsle deg via e-post.

Vi forbeholder oss retten til å si opp avtalen med deg dersom det ikke er dekning for betalingen, eller dersom vi har rimelig grunn til å tro at betalingsforpliktelsen ikke vil bli innfridd.

LEVERING

Leveringen skjer på den måten du angir i bestillingen og til den adressen du har angitt i bestillingen. Levering til hjemmeadresse er kun mulig hvis man bor innenfor en av de følgende postnumre (se postnumre her). Vi kan dessverre ikke levere utenfor Norge.

Hvis du ikke henter/tar imot pakken/pakkene vil de bli returnert til oss, og du får tilbakebetalt alt du har betalt minus fraktkostnadene. Hvis du fortsatt vil sikre at du får ordren, må du deretter endre på bestillingen.

Leveringskostnader er angitt i nettbutikken.

Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 500 (gjelder ikke for kapselabonnement).

Når en ordre er akseptert kommer vi til å gjøre vårt ytterste for å sikre at produktet/produktene er klare for levering i løpet av 2–3 ukedager i Oslo og 3–5 ukedager utenfor Oslo, fra det tidspunktet ordren er registrert. Dette forutsetter at varen er på lager og at betalingen har gått gjennom.

Levering skjer via Posten.

RETURRET - SKADER PÅ VARER

Du må inspisere varene og varsle oss skriftlig eller ringe vår kundeservice på 800 80 730 / forbrukerkontakt@no.nestle.com innen fem dager etter levering, dersom det er skader på varen eller du er misfornøyd av andre årsaker. Når du kontakter oss, vil du motta en returseddel slik at du kan returnere varen kostnadsfritt. Dersom du har kjøpt et produkt som er defekt, kan vi tilby å reparere det, bytte det ut eller refundere det, avhengig av hvilke juridiske forpliktelser vi har etter gjeldende lovgivning.

AVBESTILLINGSRETT

Dersom totalkostnadene ved ordren beløper seg til mer enn NOK 300, kan du avbestille varene når som helst fra bestillingsdatoen og inntil 14 dager etter at du har mottatt dem ved å ringe vår kundeservice på 800 80 730 eller sende en e-post til forbrukerkontakt@no.nestle.com

Dersom du avbestiller varene før du har mottatt dem, har du rett til å nekte å godta levering av varene, og vi vil kreditere kontoen din med hele beløpet, fraktrukket kostnader knyttet til retur av produktet innen 30 dager.

Hvis du avbestiller varene etter at du har mottatt dem, vil vi kreditere betalingen med hele beløpet fratrukket kostnader knyttet til retur av produktet, forutsatt at produktet returneres i samme stand/mengde så snart som mulig. Denne bestemmelsen påvirker ikke dine ovbestemte
rettigheter.

ANSVAR

Med unntak av død eller personskade forårsaket av vår uaktsomhet i den grad det er tillatt ved lov, skal vårt ansvar være begrenset til prisen på den aktuelle varen.

PERSONVERN

Du vil motta et passord når du registrerer deg. Sørg for å holde det hemmelig, da du selv har det fulle ansvaret dersom du ikke holder passordet konfidensielt. Du har fullt ansvar for alle bestillinger som legges inn hos oss, eller informasjon som du oppgir til oss via e-postadressen din sammen med et passord. Du må umiddelbart varsle oss om eventuell uautorisert bruk av e-postadressen og/eller passordet, eller eventuelle andre sikkerhetsovertredelser som du oppdager.

Alle personopplysninger eller materiale som du sender til dette nettstedet, er underlagt våre retningslinjer for personvern, som du finner på www.dolce-gusto.no

SPESIALTILBUD, KAMPANJER OG KONKURRANSER

Med jevne mellomrom kan vi etter eget skjønn tilby spesialtilbud, kampanjer eller konkurranser på nettstedet.

GENERELT

Du samtykker til at vi kan kommunisere med deg via e-post, ved å legge ut informasjon på Nettstedet eller ved å skrive til postadressen din, og du aksepterer (uten at det påvirker dine lovbestemte rettigheter) at slik kommunikasjon er i henhold til eventuelle rettslige krav om skriftlighet.

Ved henvendelser vedrørerende NESCAFÉ Dolce Gusto, vennligst kontakt

Nestlé Forbrukerkontakt
Tlf.: 800 80 730
E-post:forbrukerkontakt@no.nestle.com
Nestlé Forbrukerkontakt
Postboks 683 Skøyen
0214 Skøyen

Henvendelsen din vil bli besvart innen tre arbeidsdager, så langt det lar seg gjøre.

Vår avtale skal være underlagt Norges rett, og retten i Norge er rett verneting.

Vi har til enhver tid rett til å endre disse vilkårene. Vilkårene vil gjelde for din bestillling fra det tidspunktet du bestiller, med mindre eventuelle endringer av vilkårene er påkrevd som følge av lov eller pålegg fra myndigheter.