Loading...
Loading...
 
Grande

NYKVERNET GODHET

Føl de nybrente kaffearomaene gjennom den fine silkemyke crema-toppen og nyt den sjenerøse smaken med en behagelig ettersmak av runde korn- og fruktige toner som minner om rød drue.

Grande

Forbedre morgenrutinen din

Velg en stor kopp i morgen tidlig med vår sjenerøse Grande. Du vil elske hvordan dens nybryggede aromaer fyller rommet før du dykker ned i denne utrolig runde, og velsmakende store kaffen.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

FLOTTE KOPPER HAR FLOTT OPPPRINNELSE

Smak forskjellen med en ren premiumblanding av Arabica-bønner fra Sør-Amerika og Øst-Afrika. Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn å dyrke disse kaffebønnene av høy kvalitet på en ansvarlig måte, og sikrer dem en rettferdig inntekt samtidig som vi respekterer planeten

OPPDAG VÅRE INITIATIV
KaffekortKaffekort
Kaffefelt Honduras

HONDURAS

Lett | Kompleks | Fruktig

I Honduras lønner det seg med tålmodighet. Kaffebærene høstes etter en lang modningsprosess, noe som resulterer i flere, komplekse aromaer.

Kaffefelt

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning i Colombia, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak.

Kaffefelt Brasil

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil produksjonen av Robusta- og Arabica-bønner overraske deg med sine rike og fruktige undertoner.

Genio S med kopperGenio S med kopper

Designet for å lage den beste cremaen

Med et maksimalt 15 bar pumpetrykk,
er ikke maskinene våre bare stilige.

Back