Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
VIL DU KRYDRE TING?
Hvis du liker sterke sensasjoner, har du kommet til rett sted. Disse lidenskapelig ristede bønnene gir deg en smakseksplosjon. Få en følelse av den kraftige fylden til denne dypt intense kaffen og bli vekket av de krydrede notene og den vedvarende pepperaktige ettersmaken.
Ristretto Ardenza

FOR DE BRENNENDE

Du blir tiltrukket av de dristige tingene i livet, og det er derfor vår Ristretto Ardenza er din perfekte sidemann. Ta en tur med denne overraskende blandingen om morgenen eller etter lunsj.
hotpoint-1
hotpoint-2

STYRKEN FRA TRE OPPRINNELSER

For å øke kraften til vår Ristretto Ardenza, komplementerte vi to verdensklasse Arabicas fra Etiopia og Colombia, hovedsakelig med en smaksrik vietnamesisk Robusta for en kraftfull kaffereise.

Takket være vårt Grown Respectfully-program hjelper vi bønder og deres lokalsamfunn med å dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønnene, og sikre dem en rettferdig inntekt mens de ikke ødelegger planeten.

MapMap
kaffeplantage

Brasil

Svært lav syrlighet, søt og nøtteaktig

Fra kystområder til vestlige land, vil disse Robusta- og Arabica-bønnene overraske deg med rike og fruktige undertoner.

kaffeplantage

Colombia

Delikat | Balansert

Denne økologiske kaffen dyrkes i det hellige landet til Tayronas urbefolkning i Colombia, og gir en vakker fruktig, syrlig og balansert smak. Prøv den med vår Lungo Colombia.

Back